Continutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

INCHIDEREA PROIECTULUI POSDRU /180/4.1/S/155357 – „GET-SPO”

COMUNICAT DE PRESĂ

INCHIDEREA PROIECTULUI POSDRU /180/4.1/S/155357 – „GET-SPO”

 

Vineri, 18 decembrie 2015, la Hotel Central Best Western Arad, va avea loc conferința de închidere a proiectului „GET-SPO”, beneficiar fiind Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad. Beneficiarul a procedat la implementarea proiectului împreună cu următorii parteneri: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, S.C. Media One S.R.L. și Asociația Tinerii Manageri.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți din patea beneficiarului și ai partenerilor, reprezentanți ai massmedia și ai autorităților publice locale, persoane direct interesate de activitatea SPO.

citeste mai mult

Implementarea soluţiilor de arhivare electronică şi evaluare a gradului de satisfacţie a clienţilor SPO în cadrul proiectului „GET-SPO”

COMUNICAT DE PRESĂ
Implementarea soluţiilor de arhivare electronică şi evaluare a gradului de satisfacţie a clienţilor SPO în cadrul proiectului „GET-SPO”.

În luna octombrie s-au derulat activităţile de implementare a soluţiilor de arhivare electonică în cadrul proiectului „GET-SPO”, implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, S.C Media One S.R.L. şi Asociaţia Tinerii Manageri.Au fost implementate şi testate soluţiile de arhivare electronică cu subcomponente de afişare publică securizată a informaţiilor in fiecare SPO aflat în parteneriat.Au fost instalate soluţiile customizate de arhivare şi s-a oferit acces securizat pe echipamentele de tip infochioşc în agenţiile de ocupare. Sesiunile de customizare şi instruire s-au derulat la sediul fiecarui partener astfel:

citeste mai mult

Campania de promovare a proiectului „GET-SPO”

COMUNICAT DE PRESĂ
Campania de promovare a proiectului „GET-SPO”
În perioada septembrie- octombrie s-a derulat campania de promovare a proiectului „GET-SPO”, implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, S.C Media One S.R.L. şi Asociaţia Tinerii Manageri.

În cadrul campaniei, au fost derulate evenimente de diseminare locala în judeţele Arad, Bihor, Brasov.Activitatea a constat în prezentarea proiectului în locaţiile anuntate si distribuirea catre clienţii SPO a materialelor de informare specifice realizate în cadrul proiectului.S-a derulat de asemenea campania de promovare online, cu apariţii pe urmatoarele site-uri: evz.ro; romaniatv.net; adevarul.ro; ziare.com; realitatea.net; antena3.ro; gsp.ro; wowbiz.ro; a1.ro; eva.ro. precum si pe pagina de facebook a proiectului.Campania de panotaj stradal, s-a derulat în perioada 1-25 octombrie astfel:

citeste mai mult

Implementarea soluţiilor de arhivare electronică şi evaluare a gradului de satisfacţie a clienţilor SPO în cadrul proiectului „GET-SPO”

În luna octombrie 2015 s-au derulat activităţile de implementare a soluţiilor de arhivare electronică în cadrul proiectului „GET-SPO”, implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, S.C Media One S.R.L. şi Asociaţia Tinerii Manageri.

În cadrul proiectului „GET-SPO”, au fost implementate şi testate soluţiile de arhivare electronică cu subcomponente de afişare publică securizată a informaţiilor în fiecare SPO aflat în parteneriat.

citeste mai mult

Campanie online 16 – 19 octombrie 2015

Puteti regasi in continuare propunerile de site-uri si Mp-ul pentru s-a primit aprobare de la Autoritatea Contractanta:

tabel-1

citeste mai mult