Continutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Campania de promovare a proiectului „GET-SPO”


COMUNICAT DE PRESĂ
Campania de promovare a proiectului „GET-SPO”
În perioada septembrie- octombrie s-a derulat campania de promovare a proiectului „GET-SPO”, implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, S.C Media One S.R.L. şi Asociaţia Tinerii Manageri.

În cadrul campaniei, au fost derulate evenimente de diseminare locala în judeţele Arad, Bihor, Brasov.Activitatea a constat în prezentarea proiectului în locaţiile anuntate si distribuirea catre clienţii SPO a materialelor de informare specifice realizate în cadrul proiectului.S-a derulat de asemenea campania de promovare online, cu apariţii pe urmatoarele site-uri: evz.ro; romaniatv.net; adevarul.ro; ziare.com; realitatea.net; antena3.ro; gsp.ro; wowbiz.ro; a1.ro; eva.ro. precum si pe pagina de facebook a proiectului.Campania de panotaj stradal, s-a derulat în perioada 1-25 octombrie astfel:

61 de panouri distribuite în zone reprezentative din cele 3 judete (Arad, Brasov si Bihor), respectiv:
•    14 panouri in judetul Arad;
•    18 panouri in judetul Brasov;
•    29 panouri in judetul Arad.

Obiectivul general vizat de proiect este creşterea calităţii, eficienţei şi transparenţei Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin crearea unei baze de date centralizate a documentelor gestionate de SPO. Pe termen lung, proiectul va genera efecte pozitive asigurând creşterea calităţii serviciilor oferite de SPO prin eliminarea documentelor fizice ceea ce se va concretiza în reducerea considerabilă a costurilor organizaţionale precum şi a altor activităţi cosumatoare de timp. Proiectul POSDRU/180/4.1/S/155357 – „GET-SPO” este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, Axa prioritară 4 – Modernizarea Serviciului Public de Ocupare, Domeniul Major de intervenit 4.1. – Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare.

Contact
Motiu Adriana – Manager proiect; Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, Tel.: 0257.211.230, e-mail: aiofm@ar.anofm.ro; www.getspo.ro;

Comunicat in format PDF aici: COMUNICAT AJOFM Arad – GETSPO – 12 noiembrie

Comments are closed.